Στεργίου, Ελάτε στη Γεύση
  
Πιστοποιημένη Ποιότητα
Με την ευρύτατη ποικιλία των προϊόντων που  παράγουμε, καλύπτουμε κάθε γευστική αναζήτηση που αφορά στα προϊόντα αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής και sandwich.
  • Οι άριστες πρώτες ύλες, τα αγνά υλικά που χρησιμοποιούμε και οι διαδικασίες παραγωγής μας αποτελούν καθοριστικούς παράγοντες της υψηλής μας ποιότητας.
  • Η Εταιρεία μας εφαρμόζει και τηρεί μια μόνιμη διαδικασία του συστήματος ανάλυσης και ελέγχου (ISO 22.000:2005) ώστε ο σχεδιασμός, η παραγωγή, η συσκευασία, η μεταφορά, η διανομή και η διάθεση των προϊόντων να πραγματοποιείται σύμφωνα με τους κανόνες υγιεινής που έχει θεσπίσει η κοινοτική και Ελληνική Νομοθεσία.
  • Στο υπερσύγχρονο χημείο μας αναλύουμε τη συμπεριφορά των προϊόντων μας σε όλη τη διάρκεια της ζωής τους, εξασφαλίζοντας απόλυτη ασφάλεια στους καταναλωτές μας.
  • Η εταιρεία μας μπορεί να υπερηφανεύεται ότι τα προϊόντα της φτάνουν ταχύτατα καθημερινά και πάντα φρέσκα στους πελάτες της, με τα ειδικά διαμορφωμένα αυτοκίνητά της, διασφαλίζοντας την ποιότητα έως τον τελικό αποδέκτη. 
  • Ακολουθώντας τους γρήγορους ρυθμούς ανάπτυξης έχουμε εγκαταστήσει σύγχρονη μηχανογράφηση σε όλα τα αυτοκίνητα διανομής, για άμεση τιμολόγηση στους χώρους παράδοσης.
  • Έχουμε δημιουργήσει ένα δίκτυο διανομών ικανό να ανταποκριθεί στο ευρύτατο και πολυπληθές πελατολόγιό μας, αναπτύσσοντας μακρόχρονες, σταθερές και υποδειγματικές συνεργασίες.
Γενικότερα, εφαρμόζοντας σε όλες μας τις διαδικασίες, τους πλέον αυστηρούς κανόνες υγιεινής και συνδυάζοντας την πιο προηγμένη τεχνολογία με την πολύχρονη εμπειρία μας, έχουμε πετύχει τον απόλυτο ποιοτικό έλεγχο των προϊόντων μας, προς όφελος των πελατών μας.
Πιστοποιητικό ISO 22.000:2005
Στεργίου ΑΕΒΕ 2007 - 9          Sitemap